Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'horrid'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi I have a huge problem for me with RGC which is the quality of preview is horrible when console is set on 576p, 720p or 1080i. First of all I didn't expected amazing full hd crystal clear quality but what I get is so weird it's like my PS3 cables are really bad but when I try them on tv it looks crystal clear even though those are cheap cables and it looks on tv great in 720p and 1080i. I tried with official software with SP2 and SP1 separately I also tried it with AmaRecTV and it also looks bad. I tried with AVI with Divx and I was playing around with video settings. The wierd part is it looks great in 576i or standard PAL as it says and it's fine but I already have EzCap with S-video at that's why I bought Roxio GameCap because a lot of games aren't properely displayed in standard PAL so it's like squished or they don't work in 16:9 so what I wanted is just excatly same quality as S-video but the console would be running in 720p that's it but it looks so bad I attatched some picture last one is in default settings. I can assure that there is nothing wrong with my PC specs: Intel Core i5 480M 2,67 GHz Nvidia Geforce GT540m 1GB 3 GB of RAM Windows 7 Ultimate SP1 64 Bit Than I tried reinstalling and installing software but that didn't helped I tried plugging cables from Component video in to component video out but that's didn't helped I know that there is an issue with Audio cables so I unplugged them and ghosting partially dissapeared but it still looks horrible my setup is that I only have it connected on USB and cables are only from console I don't have TV in my room so I want to play them on PC same way as I played on EzCap but I can't because of the quality There is ghosting it looks fuzzy it's just so bad and I don't know what to do because I bought it used there is no warranty and I just have no money to buy expensive component cables just to test if that would help which I doubt here is recording example in Avi https://www.youtube....h?v=wKj69MlUyvc and here is another with DivX https://www.youtube....h?v=QKYMwFZd4PQ I don't know what to expect maybe I'm missing something maybe there are some improved drivers I really don't know but please help me
×