Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pain'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hey all, I am trying to make a simple Audio DVD. I put in all of my audio, and I used a custom setting to max out the bit rate. I have tried both using and not using the dynamic range compression. But no matter what I do the Audio stream ends up with a buzzing noise that accompanies the Audio (it's spoken word audio). My copies are fine, I have tried different audio's to see if that would change things, but nothing. Help me please, I would really appreciate any help on this. Thanks, John
  2. listen i just need help i recently got a roxio hd game cap and had it hooked up to my toshiba laptop until i got a tv near my computer... so i hooked it up to my hp slimline desktop and went through the same set up i did on my toshiba but i encountered an issue when i am in my capture preview screen i have everything ready my output is to 1080i its saved to the right place, it is literally identical to my laptop and i just tried it on my laptop to make sure it worked and it did so when i hit start capture the preview screen goes black and my status goes blank for a second then it creates almost an image instead of a video recording for less than a second and that file goes into my recent capture window. Here is the kicker it acts like it is still recording so i did two gameplays and commentarys in full and there is nothing there just this almost still image so what am i doing wrong??
×