Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. The problem is simple. I open the Roxio Game Capture shortcut and click the 'Capture' button. The small 'loading' pop-up appears but nothing happens. I wait and click the button a second time and the small 'loading' button pops up again but after another small pop-up opens saying that 'only one instance of mediacapture or plug & burn may be running at one time. I've tried searching for the answer to the problem but can't seem to find it. I have recorded videos on it previously so I know it isn't my computer's specs or it hadn't installed correctly. The video editing part works perfectly and opens up almost straight away. And just an added piece of detail, recently when I start up my computer a window pops up saying that RoxWatchTray9.exe has stopped working so I'm wondering if that is connected to what is going on. I'm also on windows-7 and I'm pretty sure it's 64-bit.
×