Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'responding'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. I recorded what it's doing because when I try to explain it, no-ones knows what I mean. https://www.youtube....eature=youtu.be
  2. SQUAGLE

    Videowave Not Responding

    Hello, I've been using the Roxio Game Capture HD Pro for 8 months now. I have had issues here and there, but it wasn't anything I couldn't fix. The last time I had an issue, it was on the side of being able to capture game play, I just uninstalled and re-installed the software and it has worked fine ever since. I have recently, 2 days ago to be exact, noticed that VideoWave does not open anymore. I have spent the last 2 days searching these forums, trying EVERYTHING that anyone reputable has suggested, and still VideoWave does not work. I thought that it could've been something that updated recently that has caused it to stop working, but that doesn't seem to be the case. I've uninstalled and re-installed so many different things in the last 2 days and VideoWave just doesn't seem to want to open. Every time I click the Edit and Share button on the launcher, it loads for a few seconds then says VdieoWave is not responding. It gives me the option to check online for a solution, but that litterally does nothing when I click on it, it loads and then just goes away never to be seen again. The second option is to close the program. When I click this or the X in the top right corner of the box, it goes away and then a second one comes up with the same two prompts. Clicking the second one closed will actually make it close. So like I've said, VideoWave has worked great all this time then randomly it just won't open. I can still capture gameplay just fine, but once I capture it I can do nothing with it because VideoWave refuses to allow me to. PC Specs are attached. I would greatly appreciate any feedback and help I can get. Here are the things I have already tried from forums and on my own that did NOT work: Turned off firewalls and uninstalled and reinstalled Roxio, then turning back on the firewalls. Using the REVO Uninstaller on Moderate did nothing either. Uninstalling internet explorer and reinstalling it (shot in the dark really) Using the repair function on the install disc after turning off firewalls Making more room on the hard drive that Roxio was installed on :( :( :( :(
  3. Hey everyone just got the Roxio Game Capture device for a friend of mine yesterday. We were on our way to record some sweet gameplay footage but the problem was after installation and clicking the "Capture" button, the program would freeze and/or not proceed further. We have all the necessary cables plugged in the right places and experimented that without the USB part inserted, the program runs fine and brought us to the capture screen. However, we know we cannot capture a blank screen without that USB part plugged into the receive the signal. This is where it gets weird as the program black screens itself and we are brought to wait while the blue pin wheel of death just swirls around loading. This happens upon start up when we click "Capture" with the USB plugged but without it it works fine until like I said its plugged. I want to know how we can solve this and if so what and where the problem was?
  4. SlowCapture

    Not Responding

    Ok guys I've seen countless threads about game captures not being able to respond, but it always ends wit people saying there specs do not meet, Well mine do and I still get the problem. Yes i have reinstalled like 2 times now. here are my specs: CPU: Intel core i7 -2760M 2.2GHZ Memory: 6 GB OS: Windows 7 premium Geforce 610m 2 GB So why is it not responding?
  5. Joseph 4Ghani

    It Keeps Crashing!

    IT KEEPS SAYING IT CANT RESPOND PLZ UPDATE
×