Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound but no video'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have been using 2.0.1 with reasonable results for three months but when I upgraded from os x 10.6.2 to 10.6.8 I only get a green screen. I get no video signal. I do however get sound. I have tried different dongles (also roxio vhs to dvd), different laptops (also running 10.6.8), different vhs players, different cables all to no avail. I am an experienced mac user and can only see this as a software issue. It is not possible that all the cables , all the dongles, all the laptops etc have simultaneoulsy developed the same issue. Please help if you have come across this issue and fixed it. screen shot.tiff
×