Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'speeded up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Recently I tried recording again with my Roxio Game Capture. I hadn't done so in a while due to personal reasons and I wanted to make some more content for my youtube channel. Unfortunately this I what I was greeted with when I turned it on: http://gyazo.com/36b4f19f0448de49b76364871d1d64b0 It never used to do this and I don't know why it is now. When I hit start capture it still records but the recordings will be just as flickery as the preview screen and will also play at several times normal speed. Any suggestions?
×