Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'uninstalled'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. SQUAGLE

    Videowave Not Responding

    Hello, I've been using the Roxio Game Capture HD Pro for 8 months now. I have had issues here and there, but it wasn't anything I couldn't fix. The last time I had an issue, it was on the side of being able to capture game play, I just uninstalled and re-installed the software and it has worked fine ever since. I have recently, 2 days ago to be exact, noticed that VideoWave does not open anymore. I have spent the last 2 days searching these forums, trying EVERYTHING that anyone reputable has suggested, and still VideoWave does not work. I thought that it could've been something that updated recently that has caused it to stop working, but that doesn't seem to be the case. I've uninstalled and re-installed so many different things in the last 2 days and VideoWave just doesn't seem to want to open. Every time I click the Edit and Share button on the launcher, it loads for a few seconds then says VdieoWave is not responding. It gives me the option to check online for a solution, but that litterally does nothing when I click on it, it loads and then just goes away never to be seen again. The second option is to close the program. When I click this or the X in the top right corner of the box, it goes away and then a second one comes up with the same two prompts. Clicking the second one closed will actually make it close. So like I've said, VideoWave has worked great all this time then randomly it just won't open. I can still capture gameplay just fine, but once I capture it I can do nothing with it because VideoWave refuses to allow me to. PC Specs are attached. I would greatly appreciate any feedback and help I can get. Here are the things I have already tried from forums and on my own that did NOT work: Turned off firewalls and uninstalled and reinstalled Roxio, then turning back on the firewalls. Using the REVO Uninstaller on Moderate did nothing either. Uninstalling internet explorer and reinstalling it (shot in the dark really) Using the repair function on the install disc after turning off firewalls Making more room on the hard drive that Roxio was installed on :( :( :( :(
×