Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'utube'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello folks A lot of my utube conversions have about 40 seconds of silence and a still image at the start. I haven't pinpointed the exact length of time, but it is consistantly about 40 seconds... never 10 or 20 and never 60 seconds, so it can't be a random thing. When the music starts, it does not start at the beginning, so I assume it is starting at the 40 second mark. Yes, I have checked, and all the files say to start at 0:00:00. Any ideas how to fix this? Mac 10.8 and 8gb ram. Related issue? I don't know if it is a slider to choose the image associated with the video file, but along the top of the timeline there is a blue triangle that always points to the 1:00 mark unless I back it up to the 0:00 mark. Help? JoHN~
×