Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows8'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello everyone, I have tried to figure this out for myself by searching endlessly on Google, Youtube and this forum but I just don't know how to fix this. I have been using a Roxio Game Capture for a while now to record my gameplay on my Playstation 3. I have used it flawlessly on Windows 7 and a few months on Windows 8. But about 1,5 month ago I got this purple screen whenever I tried to stream via Open Broadcast Software ON WINDOWS 8. I have also gotten this purple screen when I tried to take a screenshot via de windows hotkey, Gyazo, windows screengrabber etc.. I think the problem started after I downloaded and installed WINDOWS 8.1 I have installed a few programs for my classes in school after using the roxio gamecapture software, but I have deleted those programs, but still get a purple screen. I installed VMware Workstation to virtualise Ubuntu and Windows 7 on my laptop and everytime I powered on this device in VMware, it gave an error about my webcam.. Maybe this could have changed something with video output? I'm not quite sure what and I certainly don't know how to change that. I have already deleted VMware Workstation I don't have any issues when I'm recording. The video and sound is totally fine. No problems. But I only get a purple screen when I try to take a screenshot or when I try to stream via OBS. Sound output is not a problem. It's just the video. EDIT: I tried to set the Aerotheme using this tutorial but it did NOT HELP. http://www.youtube.com/watch?v=irYQeJqhRzo I made a picture with my phone to verify that normal recording is fine. But this happens when I take a screenshot. This how OBS looks like when I preview the stream. (Sound is fine, video is not....) Some information about my laptop. If anyone could try to help me, that would be greatly appreciated! Thanks in advance.
  2. Recently I purchased the Creator NXT software. First: WHen I download the program, its name is "Creator 2012 ESD". Is it really the good version of product I had purchased ? Second: When I try to install this one on a windows 8 PC then, there is a compatibility error message that printed. How to install this ? On the website there was explicitly written that NXT is compatible to Windows 8. Third: I tried then to install on my laptop which run into windows 7. The installation works fine on it. Thank you in advance.
×