Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 7
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • BackOnTrack
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 18
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • Roxio MediaBook
    • PhotoShow Legacy Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, A few years ago I burned many audio CD images firstly with Easy CD Pro then with EZCD 5. I had misplaced all these files and now use Roxio 2009 and Nero for my newer images all with XP on a box not connected to internet or anything. Now I have found these original images and need to use them. I tried with 2009 but nothing, then tried to convert the cif to iso with MagicISO also with no luck. After seaching I unbelievably found my EZCD5 CD. I tried to install it on my XP box but is said the program was not compatible. Please how can I get my cif files to where I can use them? Thanks oz
  2. DangerZone4Ever

    Windows Logo Error

    I am installing the disc for the Roxio game capture hd pro and i am getting a error saying the the product does not pass the windows logo test. i need help to fix this problem to be able to use my product.
  3. Hi Roxio crashes each I launch when the USB device is plugged in. Obviously this defeats the purpose of the whole thing. I have tried plugging it into a diffrent USB port but no change. I don't use this program a lot but I do recall using it in the past. I'm running XP Media Centre with an Intel 3ghz Core Duo. Any thoughts as how I can resolve this?
×