Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 19 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
kitykity

ipod format not working

Question

I have purchased Roxio 9, and I use Video Wave frequently. I just tried to make a movie with the ipod format in Video Wave. I then put it onto my ipod, and it won't play. Has anyone else had this problem? This is one of the most important reasons I went out and bought Roxio 9.

 

Thanks...

Susan

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well, I fixed it, but I want to know why now. I had checked "normalize audio" the first time I compiled, and that movie would not play on the ipod.

 

This time, I did NOT normalize audio, and the video plays on the ipod fine.

 

Can anyone explain this phenomenon?

 

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Well, I fixed it, but I want to know why now. I had checked "normalize audio" the first time I compiled, and that movie would not play on the ipod.

 

This time, I did NOT normalize audio, and the video plays on the ipod fine.

 

Can anyone explain this phenomenon?

 

Thanks :)

 

Looks to be an easy solution, doesn't it? I don't know if anyone can explain what you assume to be a phenomenum, but if you don't normalize audio, it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×