Jump to content

Question

Having difficulty loading video files into the editor...takes +/- 2 minutes to load.

The more you load the longer it takes!!

Running Win 7 with i7 CPU @ 3.4Ghz-240GB SDD, 64GB Ram DDR3

Can anybody help??

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Having difficulty loading video files into the editor...takes +/- 2 minutes to load.

The more you load the longer it takes!!

Running Win 7 with i7 CPU @ 3.4Ghz-240GB SDD, 64GB Ram DDR3

Can anybody help??

Thanks

 

Not much information in your post

 

How long is the video file? What format is the video file? In what program are you loading the file? What are you trying to do?

 

Do not understand what you mean by "The more you load the longer it takes!!"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

could try a proper repair ;)

 

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

 

Now insert your Roxio Disc.

 

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

 

When you reach the screen where
Repair
is offered, choose that!

 

When the Repair competes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×