Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Videowave Hangs


bobbstripower
 Share

Question

Well I was about to give up on my Roxio creator 10. But thought I'd give it one last try by asking you folks. I've made 100s of videos but now it's hanging up. After I drop a Mts file using videowave it just doesn't want to respond. I let it sit and after 20 minutes the file will show up in the new storyline track. When just do an alt del click it shows videowave not responding. None of my memory processes are showing any more than 10% utilized kind nckuding the cpu I've defragged and cleaned my disc. Haven't fooled with registry yet. I even had a another version of the pro issue of ,10 and it too hangs up tried different sequences if adding mts files to Ser if I've got a corrupted mts file. But the hangups we random. Haven't changed ie or wmp do. Stumped.I'm running xp

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...