Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

dmatlock
 Share

Question

My hd capture pro will launch and record fine, but when i select stop capture it starts acting up, goes to red no signal and most of the time crashes or freezes up when it dosent crash i have to unplug it from my pc to get the signal to come back and evey once in awhile when i do this it will crash my pc to the blue screen. just want to know how to stop it from going to no signal when i stop capture. It does record the video, but it a hassell to restart evey time i want to stop and start capturing. please help

Edited by dmatlock
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Are you using MP4 for your file type in capture???

 

If so go back to M2TS!

 

IF that does not cure it, try a proper repair:

 

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

 

Unplug your RGC Device and put it aside until you are completely finished.

 

Now insert your Roxio Disc.

 

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

 

When you reach the screen where
Repair
is offered, choose that!

 

When the Repair competes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...