Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Video And Sound Playing In The Window, But Is Says "no Signal" Next To It


fc227
 Share

Question

Greetings all,

 

Video and sound playing in the window, But is says "no signal". This happens with my USB video stick , But it does recognize my MSI tuner card. When I send a signal to that I get both video and sound and I am allowed to capture. But not when I use the "USB"

 

Any ideas ?

Link to comment
Share on other sites

21 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Greetings all,

 

Video and sound playing in the window, But is says "no signal". This happens with my USB video stick , But it does recognize my MSI tuner card. When I send a signal to that I get both video and sound and I am allowed to capture. But not when I use the "USB"

 

Any ideas ?

 

No idea since I cannot figure out from your post what it is you are doing or even what you are trying to do.

 

How about a detailed explanation?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Well, I could upload a screen shot it would explain better.

It will not allow me to upload

But I am in the video capture screen , when running with the "USB" video capture hardware , I see and hear the video. BUT the Video capture screen say" Staus" "no signal" ,But i am watch the video play.

Edited by fc227
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Well, I could upload a screen shot it would explain better.

It will not allow me to upload

But I am in the video capture screen , when running with the "USB" video capture hardware , I see and hear the video. BUT the Video capture screen say" Staus" "no signal" ,But i am watch the video play.

 

From what is it you are trying to capture?

 

To attach a picture (from the forum Help system):

 

Attachments

Depending on where in the community you are posting your message at, you may be able to upload attachments to your message. There are two types of uploaders available: the default uploader and the flash uploader.

 

Default Uploader

The default uploader allows you to upload attachments one at a time. To begin, press the Attach Files button. A box will appear for you to select the file on your computer that you want to attach. Select the file you want to upload.

 

If you change your mind, you can press the button and then choose a different file.

 

Once you have selected the file you want, press Attach the file.

If there are any errors uploading the file, you will receive an error message, otherwise, you will see the attachment appear.

 

Flash Uploader

You can enable the flash uploader from your settings menu. When enabled, you will be able to easily upload more than one file at a time.

 

To start, press Click to Attach Files. A box will appear for you to select the file or files on your computer that you want to attach. Select the file or files you want to upload. You can select more than one file at a time by holding Ctrl (on Windows) or Command (on Mac) and click on the files.

 

Once you have selected your files and clicked "Open", they will begin uploading. If there are any errors uploading the files, you will receive an error message, otherwise, you will see the attachments appear.

 

Managing Attachments

Regardless of which uploader you use, once the files are uploaded you will see them on your screen. By default, all attachments are added to the bottom of your message, however, you can add any attachment to a particular section of your post by pressing the "Add to Post" link.

 

If you wish to remove an attachment and have it not appear in your post, simply press the "Delete" link.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

post-122717-0-27256700-1420144759_thumb.jpg

 

 

Figured that part out .. I think it has to do with my easy caputure usb stick. It saying weak signal when in Ulead Studio, But it does allow me to capture there and the video and sound is good . But Roxio , well see attached.

 

Thank you very much for your help

 

 

God Speed, Fred

Link to comment
Share on other sites

  • 0

post-122717-0-27256700-1420144759_thumb.jpg

 

 

Figured that part out .. I think it has to do with my easy caputure usb stick. It saying weak signal when in Ulead Studio, But it does allow me to capture there and the video and sound is good . But Roxio , well see attached.

 

Thank you very much for your help

 

 

God Speed, Fred

 

That does not look like a Roxio capture device. Is this the capture device you are using: "Usb 2.0 atv easycap"? If you are using a non-Roxio device then the Roxio software may not work with the device correctly

 

I assume you are trying to capture video from some video player: VHS VCR or what? You are not supplying much inforation to work with

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I was using the analog outputs , But the Cam corder does have a DV out , Now i have to find cable

 

Yes, that should solve your problems with compatibility. Find the cable and attach it directly to your computer -USB or Firewire; which ever is applicable.. Why didn't you tell us which camcorder? That would have helped. Do you have a Firewire (IEEE) port on your computer?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Yes , it has 1394 port and the Camcorder is a Sony DCR-TRV820 . The cam corder also has a "LANC/digital i/o" port that plug into a serail port But My computer only has USB ports no com ports.

 

Looking around for the DV to 1394 cables , but no local computer store has them. Looks like I will have to order one online.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...