Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Video


richard hartmetz
 Share

Question

20 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Richard. You've given us no clue as to what Roxio program or hardware you may have that you're trying to make work.

 

Let us know what program you have, and some information about your computer (processor type and speed, amount of installed memory, free hard disk space, Windows version), and the hardware your using (VCR make and model), then maybe we can come up with some suggestions for you.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Okay, so the first thing to do is to go back and reconnect it to the TV to make sure you're getting a good picture from the VCR. That's really the best test you've got, because if you're not getting a good picture there, you won't get anything better on the capture device.

 

Next, you need to use either the Composite (Yellow, red, white) cables, OR the SVHS connector. One or the other, not both, and then, when you start the capture application, I believe you have the option to select which input connection your using. If you only had the red/white audio cables connected, and not the yellow video connection, and you had the composite input selected, you would indeed, only get audio, and no video, just as you're seeing. You can try simply selecting the SVHS input, and see if that fixes your problem.

 

What model number is your LG VHS player?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

so when the tape is in the play mode and the ff button is pressed you can see the pic in fast forward,but when play button is pressed alone,it is nothing but audio and snow for video

 

 

Does the same thing happen when you have the player connected directly to the TV, no Roxio connections, nothing plugged into the S-video jack.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Your player automatically sets the tracking when you first insert the tape and start playback. So, if you haven't try ejecting the tape and re-inserting it to have it re-do the tracking adjustment. Our player does the same thing, and on occasion, I've done that if tracking isn't right when I first put the tape in.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...