Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 28 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
ItsKhanny

Green "no Signal"

Question

I've used the Roxio game capture before on other Pc's and this one, but I had to reinstall it and now it just says no signal. The spects are the same too. Please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The color Green means it was not installed properly...

 

Do a repair and you should be on your way ;)

 

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

 

Unplug your RGC Device and put it aside until you are completely finished.

 

Now insert your Roxio Disc.

 

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

 

When you reach the screen where
Repair
is offered, choose that!

 

When the Repair completes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Then the software is not seeing your RGC Device. Probably the USB Cord or the Port you are tying to use.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×