Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 14 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Black Preview Screen, But Says Ready


All Around
 Share

Question

Hi,



When I connect my Roxio Game Capture HD Pro to my Wii U, or Xbox 360 (I use HDMI cords to do this) and hook it up to my computer, I select the CAPTURE icon in my application, and it says that everything is set up right, and displays READY. However, my preview screen is black, and when I select the START CAPTURE feature, the software crashes.




I have followed the set up instructions correctly, and even used the product normally a few days ago, and I cannot see what my problem is. How can I fix this?


post-126452-0-72061800-1433794198_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If it worked and now it does not, something has changed on your PC...

Start by doing a proper repair and let's see what happens.

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

Unplug your RGC Device and put it aside until you are completely finished.

Now insert your Roxio Disc.

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

When you reach the screen where Repair is offered, choose that!

When the Repair completes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...