Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Twinkling82

Mt2S File - No Sound?!

Question

Hi all,

 

According to this thread:
http://forums.support.roxio.com/topic/120254-crash-when-click-stop-capture/

 

I was advised to stop capturing to mp4 file. Allright, I changed it to mt2s, but there's a teeny problem. It does not have any sound! The videos is useless! I now have to replay most of a game for new videos that I can actually use - but first I need to solve this problem.

Running win 10 laptop, i5 core, nvidia graphics card. What am I doing wrong? And if you tell me it's just a bug happening from time to time, I'm down to frikking luck if I get a video I can use?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Yes I did.

However, I think the no sound issue arises from the fact that I set the playstation to send the sound to my headset via the controller so the sound from the game aren't in my voiceover audio.. I can not believe I didn't think this could be an issue when I decided to it that way.

So yeah, there it is. My stupidity.

 

On another note... one that made me almost smash the capture card through my floor just 10 minutes ago... Doing the same setup as all the way through this let's play, the capture card now changes from HDMI to Yrrsp (or whatever it states) when I start up the capture software on the PC. Tv ends up in blue screen and software blackscreens. Any explanation and how to solve this issue? (checked the PS4 hdcp settings, its fine)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Good find on the audio setting on the Playstation.

 

I'm presuming you only have an HDMI cable connected to the RGC HD Pro, and no wires to the Component (Red/Green/Blue) and audio (Red/White) video/audio inputs?

 

And when you start the Game Capture software, you're selecting HDMI for the input?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, HDMI only.

Well.. the Card is assuming Yrrp by standard, but when putting in the hdmi with the HDMI on in the other end, it changes to HDMI. That has worked for me so far, but now it jumps back when starting the recording software. :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×