Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Problem Using The Software


Elisia
 Share

Question

hello there,

 

I just bought the software pro hoping I could use it to trim a video clip with mov extension.

 

I finished with the instalation and when I click on editing video the first problem I have is that it does not recognize my video resolution and says that I need to have a resolution of 1024x768 or higher and at least 16 bit color or higher. However, my video display resolution is a lot higher than these... so first disappointment... as I am not able to get through this problem I ended up changing the resolution to the one referred. This worked in my surface pro, but did not work in my hp pavilion laptop. In the surface I was then able to open my *.mov file and play but had NO SOUND - even so I kept going hoping hat could save my trimmed clip which would then have sound... good try - NO SOUND at all!? I saved to avi and mpg4 as well as directly to youtube - no luck with any

 

I have now spent a lot of time of this and am very disappointed. Please let me know how to fix this problem as when |I play the filw with my quicktime software it plays beautifully in any computer.

 

I am considering to return this software as it does not work for me just gives me frustration.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...