Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online

Nxt 4 Pro Has No Sound In Videowave


ratrodder
 Share

Recommended Posts

HI all, I just downloaded nxt 4 pro last weekend. Its in windows 7 home premium, i7 processor.

I am in advance video editing and when I load video there is no sound.

Muting is set correctly and volume is up.

the videos play fine when playing from the files they are in, there is just no sound as I am trying to work with them in the roxio software.

I have used roxio 2009 for the same clips with no problem for years, so its not my videos.

I also tried an audio clip in " edit audio" and I have sound, so the problem seems to be in videowave.

Does anyone have any suggestions please.

Also, I work nights so will have jump into any conversation as I can,

Thanks, Greg

Link to comment
Share on other sites

has anyone tried the "MPG" clip I sent, in your nxt-4-pro to see if it works for you?

 

Yes, I checked it using your attachment and it played OK

 

Also attached a screen cap of what you should get when you open up NXT4 pro

if it is not up to date. Clicking on the path suggested will bring up the patch that you can run.

post-135-0-01257200-1447353003_thumb.jpg

post-135-0-56220500-1447353238_thumb.jpg

Edited by REDWAGON
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...