Jump to content
  • 0

Rendering Problem


djderby555
 Share

Question

Hi there,

 

Can you help? Every time I try to render a project it comes up with an error screen saying "the operation completed succesfully" and does not render my project. It worked fine before. I have even tried rendering a previous project that worked before and it still comes up with the same error. I have tried repairing the software and uninstal/reinstalling the software but still not luck.

I have windows 10 (64 bit). Intel pentium 2.3 gHz with 6 GB of RAM.

 

Thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi there,

 

Can you help? Every time I try to render a project it comes up with an error screen saying "the operation completed succesfully" and does not render my project. It worked fine before. I have even tried rendering a previous project that worked before and it still comes up with the same error. I have tried repairing the software and uninstal/reinstalling the software but still not luck.

I have windows 10 (64 bit). Intel pentium 2.3 gHz with 6 GB of RAM.

 

Thanks in advance

 

 

Download the SP2 update 452mb the full updated program and run it.

 

Download Service Pack 2.0 (7.4 MB)What's New?

Once the patch is downloaded, unzip it to your Desktop. Make sure Roxio Game Capture HD PRO isn't running, then double click on the RoxioGameCaptureHDPROServicePack2.0.exe file to install it and reboot your computer once completed.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hi there,

 

Thanks for reply.

 

It takes about 30 mins or so for a 22 minute video in software or hardware mode but with "Enable Intel Enhanced for Corel™/NVIDIA/ATI Stream technology to speed up video render" deselected. ​But it doesn't work in either mode when "Enable Intel Enhanced for Corel™/NVIDIA/ATI Stream technology to speed up video render" is selected.

post-130910-0-35959700-1479933401_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hi there,

 

Thanks for reply.

 

It takes about 30 mins or so for a 22 minute video in software or hardware mode but with "Enable Intel Enhanced for Corel™/NVIDIA/ATI Stream technology to speed up video render" deselected. ​But it doesn't work in either mode when "Enable Intel Enhanced for Corel™/NVIDIA/ATI Stream technology to speed up video render" is selected.

 

 

Do you have a compatible video card and the correct drivers installed for NVIDIA/ATI Stream??

 

https://support.corel.com/hc/en-us/articles/216664327-ATI-Stream-and-NVIDIA-CUDA-support-with-Roxio-Products

 

http://www.geforce.com/hardware/technology/cuda/supported-gpus

Edited by cdanteek
Link to comment
Share on other sites

  • 0

I have Intel®HDGraphics2000. I don't know if I have correct drivers installed. But why is it that it worked before and no longer works now when I haven't changed anything on my computer.

 

 

Did it work before upgrading to W-10?

 

From what I’ve read, Intel does not have plans to develop Windows 10 graphics drivers for the 2nd Generation Intel Core Processor family. Please visit your PC manufacturer’s web site for the latest drivers and updates specific to your system.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...