Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

"No Signal" on TV and Software


Edenmore
 Share

Question

Hi,

I've set up the HDMI cables every which way, and tested them, and the cables itself is pretty dummy proof. However, I'm still getting "No Signal" both on my TV and my software. 

The No SIgnal in the software is green in colour. 

Please let me know if I can provide any more information.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

21 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It sounds like you  plugged in the Device to your PC before you installed the software.

Try this first, turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

Unplug your RGC Device and put it aside until you are completely finished.

Now insert your Roxio Disc.When you reach the screen where repair is offered, choose that!

When the Repair completes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Now plug in your RGC device.

 

  •  
Link to comment
Share on other sites

  • 0
1 hour ago, Edenmore said:

Thanks! Now comes another problem then - I ended up just getting the software from a link online because when I popped the disc in, my computer said it was a blank DVD! 

So what did you install if the computer says your DVD is blank?

Where did you buy the program?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Can you provide us with more details "seemed to work"  doesn't cut it".

Is this the site that you downloaded from?   https://www.roxio.com/en/support/software-updates/gamecapture-hd-pro/

What are you connecting  to the  capture card? details please.

 

 

Edited by ogdens
Link to comment
Share on other sites

  • 0

You also need the hardware, ie the capture device that is supplied when you purchase the program. Without that capture device, the downloaded software is useless.

 

It would help if you were to answer the questions and give a lot more details on your setup/connections.

Exactly what is an "older sony laptop"?

Edited by myguggi
Link to comment
Share on other sites

  • 0

I'm not a tech person whatsoever, what I provided is what I know. I have the capture device, I purchased it from the Roxio website and it arrived yesterday. 

As far as the laptop goes I tried it on two different laptops now, one a new one from my friend and it didn't work either. I'm sorry I don't know more about it, it was given to me and is honestly junk.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

New Information: 

Neither computer recognises the capture device, and comes up with a message that says so. The No Signal in the program is red when it occasionally doesn't pop up with the "Not Recognised" warning, and when it has popped up the No Signal is green. Please let me know what other information I can provide.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

The green 'No Signal" means the RGC Device is not recognized by your PC.

Open your Device Manager (Win-Pause - Device Manager- Sound and Video Controller), Plug & Unplug the capture device and see what entries show up.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 3/23/2019 at 4:24 PM, Edenmore said:

Thank you - red no signal is where I left it last night. Is it possible I got a broken device do you think? 

When you checked the Device Manager, did you get the  Roxio Game CAP HD PRO symbol in the Sound, Video and Game controllers?.

Edited by ogdens
Link to comment
Share on other sites

  • 0
15 minutes ago, ogdens said:

When you checked the Device Manager, did you get the  Roxio Game CAP HD PRO symbol in the Sound, Video and Game controllers?.

Yes, that is what comes up when my computer recognises it, but I still have nothing on my TV and a no signal in the program. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 3/23/2019 at 4:24 PM, Edenmore said:

Thank you - red no signal is where I left it last night. Is it possible I got a broken device do you think? 

In your Xbox settings make sure you have the Output set to a specific value 1080i/720p,

Link to comment
Share on other sites

  • 0
2 hours ago, Edenmore said:

I decided to return the product; it shouldn't be this complicated to set up and I'm exhausted from trying to get it to work.

Sorry you couldn't get it to work.

Edited by ogdens
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...