Jump to content
  • 0
Robertdance

Problem writing to Disc

Question

I am trying to burn a couple of short videos (one edited) onto a DVD I get as far as "export to DVD", then at about 36% it stops, error message "There was a problem writing to disc"

Have tried it several times with same result. Any Suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Give us some more details:

Are you using the Record DVD or Record, Edit, and Save....... What is your video source (VHS tapes,camcorder,etc).

Edited by ogdens

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've used the Record, edit and Save to edit one of the tapes, then together with another I go into Record DVD. The tapes are from a cannon camcorder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 5/2/2020 at 9:29 PM, ogdens said:

Give us some more details:

Are you using the Record DVD or Record, Edit, and Save....... What is your video source (VHS tapes,camcorder,etc).

 

On 5/2/2020 at 9:29 PM, ogdens said:

Give us some more details:

Are you using the Record DVD or Record, Edit, and Save....... What is your video source (VHS tapes,camcorder,etc).

  • embers
  •  0
  • 2 posts

I've used the Record, edit and Save to edit one of the tapes, then together with another I go into Record DVD. The tapes are from a cannon camcorder, would appreciate any help you cam give

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Robertdance said:

 

  • embers
  •  0
  • 2 posts

I've used the Record, edit and Save to edit one of the tapes, then together with another I go into Record DVD. The tapes are from a cannon camcorder, would appreciate any help you cam give

What does "then together with another I go into Record DVD" mean?

Could you be more specific in the description of your steps?

What is the make/model of your camcorder?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I think I've solved the problem. There was a recent upgrade which I implemented, unfortunately I didn't spot that the upgrade put a new Roxio shortcut on my desk top and didn't delete the old one. I continued to use the old short cut which worked partially. Fortunately when tidying up my desk top I spotted the new shortcut and having deleted the old short cut, that seems to work.  Thanks for your response

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×