Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Title Icon/Button not visible on Menu preview


Jman257

Question

I'm using Roxio Easy Media Creator 7 and it's DVD Builder feature to transcode .wmv files and create Tribute DVDs. When I begin, I have set up a custom menu theme that uses the buttons I like the most. I then use the Add new title tab to find my video file and select it to be place on the menu. Nothing shows up. The disc useage bar at the bottom recognizes the file size and adjusts accordingly. I just can't get the button/icon to be displayed.

 

Crazy thing is is that it worked wonderfully for a couple of months now since I ditched Nero 7. Now, all of a sudden, this happens...

 

Anyone have any ideas why the buttons are not visible???

 

Thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

I'm using Roxio Easy Media Creator 7 and it's DVD Builder feature to transcode .wmv files and create Tribute DVDs. When I begin, I have set up a custom menu theme that uses the buttons I like the most. I then use the Add new title tab to find my video file and select it to be place on the menu. Nothing shows up. The disc useage bar at the bottom recognizes the file size and adjusts accordingly. I just can't get the button/icon to be displayed.

 

Crazy thing is is that it worked wonderfully for a couple of months now since I ditched Nero 7. Now, all of a sudden, this happens...

 

Anyone have any ideas why the buttons are not visible???

 

Thanks in advance!

Have you by chance installed IE 7 recently (manually or thru auto updates)? If so, you'll need to remove it and roll back to IE 6. IE 7 breaks EMC 7/7.5

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...