Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
chris b

QT AC3 component installation problem

Question

I am having trouble utilizing the QT AC3 component. I had issues with no sound being on my burned dvd after i converted it from avi.

 

I have downloaded the QT AC3 component, but i am having a problem trying to utilize it correctly.

 

Any help, please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Which operating system are you running and are you using a PPC or Intel Mac ? Which AC3 codec did you install ? If you play the AVI with QuickTime, do you get sound ?

 

After installation you should see the component in Library/QuickTime or possibly YourHomeFolder/Library/QuickTime.

Edited by ffooky

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

There are 2 different components that can be installed. I've posted links to both before in the forum. I suggest trying both and seeing which you prefer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hey thanks for the replys

i am running mac osx off a g4 powerbook 12"

 

i tried installing this codec which was posted in another thread

http://sourceforge.net/projects/qtac3codec/

 

i try opening it but when i select quick time as the application it doesn't work

 

i can view my avi file in VLC with sound

last night i encoded it and then burned it to dvd, but there was no sound when I played it back

Edited by chris b

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×