Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Roxio Creator 9 - videowave audio is scratchy


aydeet

Question

:) All of a sudden, while adding audio to soundtrack.. when I played it back.. its scratchy and horrible!! I have deleted it and added it back and it still is really bad!!! :huh:

 

also .. my music in timeline is gray without the blue dot.. I have checked the show/hide tracks and music is checked :D

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

Couple of things to watch for

Always defrag your hard drive regularly (fragmented files cause problems)

Run a good malware program to get rid of any nasties that are running in the background (I use Adaware SE and Spybot S&D)

Shut down any background apps (IMs and so on)

mute the microphone if you have one connected (it picks up and adds in background noise)

Link to comment
Share on other sites

:) All of a sudden, while adding audio to soundtrack.. when I played it back.. its scratchy and horrible!! I have deleted it and added it back and it still is really bad!!! :huh:

 

also .. my music in timeline is gray without the blue dot.. I have checked the show/hide tracks and music is checked :D

What format is the audio file? Might be a codec problem. Does the audio play ok in Windows Media Player?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...