Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

CD Key issue which fix does not fix 2


jschre

Question

This is in response to the 'closing' of the issue listed in the topic title above ( without the '2' added by me).

 

John at Roxio,

 

This is a problem with your software that you are either unable or unwilling to address. I have re-formatted my hard drive, reinstalled windows xp, and still can not install the update or a newly purchased package to my new computer. It may well be my new computer, which is a Dell XPS 700 with Duo core x6800 processor and 4Gb ram. But nowhere is that configuration listed as a problem.

 

I have received zero support from your 'self service' option -- since 12/26/06 -- , or your dedicated emc9 call in number and therefore have concluded that Roxio does not care to address this issue. Many people have this issue, after all. the previous thread, which you locked, had over 1600 views. This should tell you something.

 

Fix the problem, or you will be the next Lotus 1-2-3 .

 

John

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

This is in response to the 'closing' of the issue listed in the topic title above ( without the '2' added by me).

 

John at Roxio,

 

This is a problem with your software that you are either unable or unwilling to address. I have re-formatted my hard drive, reinstalled windows xp, and still can not install the update or a newly purchased package to my new computer. It may well be my new computer, which is a Dell XPS 700 with Duo core x6800 processor and 4Gb ram. But nowhere is that configuration listed as a problem.

 

I have received zero support from your 'self service' option -- since 12/26/06 -- , or your dedicated emc9 call in number and therefore have concluded that Roxio does not care to address this issue. Many people have this issue, after all. the previous thread, which you locked, had over 1600 views. This should tell you something.

 

Fix the problem, or you will be the next Lotus 1-2-3 .

 

John

 

 

To all of you who, like me, have suffered at the lack of support there is some good news.

 

I have tried all manners of ways to overcome the problem, including emailing <removed> (CEO) about the lack of support and action.

 

The good news is this link (pinned at top of forum) http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=16179 works. It allowed me to do a strightforward install and the proggie is up and running.

 

Thanks go to the Iceviking for solving the problem.

 

Ps to John at roxio.

When people moan about something then there is usually something in it which should drive positivity.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...