Jump to content
  • 0
malcinblue

OK Button in Label creator

Question

the OK button is greyed out when I want to print out a label. everythings goes fine up to this point. any ideas. my printer works fine with other programs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

There has been one other thread, relating to Canon printer, without posted resolution.

 

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=17862

 

If yours is a Canon then it may be a problem with their drivers.

 

Have you made sure the prnter is selected and that its properties are OK, corresponding with page setup in Label creator? Does print test page work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for that Jean. I have read the thread and I seem to have the same problem. My printer is an Epson and it is listed in the Printer Settings drop down menu. You can print out a test page in the Properties section but the Print Test Page and Calibrate buttons are also greyed out.

 

pic-roxio.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I notice it says Epson (copy 1).

 

Check your printer settings in control panel and if the printer is listed twice, delete the copy and try label creator again. It may be that LC is seeing the copy, but NOT the actual default printer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×