Jump to content
  • 0

installation issue windows vista


stevediggo

Question

i have done a clean install on a PC with vista, all be it on a amd sempron 3.0g socket 754 128gb ati graphics 200gb hard drive. The programme starts to install then when i think all is well? it gets to the writing system registry part and just freezes and i have to re boot and then hence try to re install and get an error internal error, can anyone please help me with this as it is very frustrating thank you :angry2::angry2:

 

 

 

Just to add to this post i thought i had cracked it then it gave me a messgae of please install the disk ERR the disk is already in but alas no matter how hard i tried it just would not give in even went online to see if there was another driver update for the dvd rom drives but that did not work either PLEASE HELP !!!!

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

i have done a clean install on a PC with vista, all be it on a amd sempron 3.0g socket 754 128gb ati graphics 200gb hard drive. The programme starts to install then when i think all is well? it gets to the writing system registry part and just freezes and i have to re boot and then hence try to re install and get an error internal error, can anyone please help me with this as it is very frustrating thank you :angry2::angry2:

Just to add to this post i thought i had cracked it then it gave me a messgae of please install the disk ERR the disk is already in but alas no matter how hard i tried it just would not give in even went online to see if there was another driver update for the dvd rom drives but that did not work either PLEASE HELP !!!!

 

Roll back to Windows XP.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...