Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 14 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Vista Ultimate and Easy Media Creator 9


Comish

Question

Does any have a similar problem or hopefully a fix.

 

When I start up Vista I get an error that reads,

" This driver is blocked due to compatibilty issues" The driver is ; Sonic Solutions DLA.

 

It appears that this has to do with the loading of Media Manager Services. However I could be wrong. I used this program in Windws XP Pro and it worked OK. Now that I switched to Vista, I have the noted problem.

 

I have attached the error widow and hope you can view it as Iam not to familiar with this site.

 

Also how does one get real Tech support from Roxio

 

Sorry if this has been addressed and Iam too stupid to know where to look :(

 

#$^@ how do I attach a jpg image? :o

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

Does any have a similar problem or hopefully a fix.

 

When I start up Vista I get an error that reads,

" This driver is blocked due to compatibilty issues" The driver is ; Sonic Solutions DLA.

 

It appears that this has to do with the loading of Media Manager Services. However I could be wrong. I used this program in Windws XP Pro and it worked OK. Now that I switched to Vista, I have the noted problem.

 

I have attached the error widow and hope you can view it as Iam not to familiar with this site.

 

Also how does one get real Tech support from Roxio

 

Sorry if this has been addressed and Iam too stupid to know where to look :(

 

#$^@ how do I attach a jpg image? :o

 

Yes, it has been addressed. I don't remember where the thread is. Do a search of the forums.

 

EDIT: Here ya go:

 

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=17098

Link to comment
Share on other sites

Does any have a similar problem or hopefully a fix.

 

When I start up Vista I get an error that reads,

" This driver is blocked due to compatibilty issues" The driver is ; Sonic Solutions DLA.

 

It appears that this has to do with the loading of Media Manager Services. However I could be wrong. I used this program in Windws XP Pro and it worked OK. Now that I switched to Vista, I have the noted problem.

 

I have attached the error widow and hope you can view it as Iam not to familiar with this site.

 

Also how does one get real Tech support from Roxio

 

Sorry if this has been addressed and Iam too stupid to know where to look :(

 

#$^@ how do I attach a jpg image? :o

Customer Support link from the main support page for EMC 9

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...