Jump to content
  • 0

VideoWave 9 - Another problem


Gomero

Question

TEXT ENGLISH

=========

 

First thing a greeting to all the personnel :)

 

He was working perfectly with the VideoWave 9 until a unforeseen problem happened unexpectedly to me, works out than when I give To Add the option Photo video I am heading for the folder of videos ( the videos are AVI ) the program remains of indefinite manner examining them to check if they come from format once the program was held good for, the same thing happens to me with photos.

 

DivX since I have checked is not the codec's problem than uninstalling and installing of new certain amount the program like the codec I stick at the problems.

 

That it has occurred ?, Any possible solution?.

 

Many thanks in advance :)

 

 

TEXT SPANISH

=========

Antes de todo un saludo a todo el personal :)

 

Estaba trabajando perfectamente con el VideoWave 9 hasta que me surgió un problema imprevisto,resulta que cuando le doy a la opcion "Agregar foto/video" me dirijo a la carpeta de los videos (son videos AVI(DivX) el programa se queda de manera indefinida analizándolos para comprobar si son de formato valido para el programa,lo mismo me ocurre con las fotos.

 

No es problema del codec DivX ya que he comprobado que desinstalando e instalando de nuevo tanto el programa como el codec sigo con los problemas.

 

¿Que ha ocurrido?, ¿Alguna posible solución?.

 

Muchas gracias de antemano :)

Link to comment
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

It sounds like you are having problems adding DivX AVI files to a project. If that is correct, maybe this thread will help you:

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=8841

 

Text translated by a program.

 

Exact, but the curious the fact is that was working perfectly without the least problem and without having that he does what he indicates in the after that you have indicated me ( although I have found it difficult to understand it for problems with the idiom, although he may translate it ). It has stopped working thus having nothing else to say. Also it occurs in imagery but not always, only sometimes. Besides something else, another EMC program has 9 with the same problem, than exactly the fact is that he remains of indefinite manner examining the videos to see if they are apt for the project. I believe that the problem can be other, so that I am going to uninstall to uninstall so much the program like the codec and erasing temporary files and doing a cleanliness of the record. After I am going to install everything to it again. I right now will make a comment to you as everything goes for me. Thank you very much for your comment:- )

Link to comment
Share on other sites

It sounds like you are having problems adding DivX AVI files to a project. If that is correct, maybe this thread will help you:

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=8841

 

 

TEXT TRANSLATED BY A PROGRAM

 

I keep on without solving this unexpected problem, everything was working perfectly and problem of the codec since was is not working perfectly and thus having nothing else to say the problem happened .

Link to comment
Share on other sites

TEXT TRANSLATED BY A PROGRAM

 

I have come upon the solution her problem and the solution the fact is that he stops not to have problem at all I must open the equipment and waiting to that it get loaded completely and no accomplishing a something else if not simply to utilize the program VideoWave. If the team has been utilizing another programs or I am doing it with any one another, because the program VideoWave goes very slow and does not open the imagery or videos. In a word, I have to have all of the resources of the team for the VideoWave and to have of resident programs the memory free RAM.

 

Thank you very much:- )

 

 

He dado con la solucion la problema y la solucion es que para no tener problema alguno debo abrir el equipo y esperar a que se cargue completamente y no realizar ninguna otra cosa si no simplemente utilizar el programa VideoWave. Si el equipo ha estado utilizando otros programas o lo estoy haciendo con alguno otro,pues el programa VideoWave va muy lento y no abre las imagenes o videos . En resumidas cuentas,tengo que tener todos los recursos del equipo para el VideoWave y tener libre de programas residentes la memoria RAM.

 

Muchas gracias :-)

Link to comment
Share on other sites

TEXT TRANSLATED BY A PROGRAM

 

In the same way and of inexplicable form the program VideoWave did not read videos DivX and imagery, now and in the same way reads both formats perfectly. No himself that has occurred, neither himself the because of the problem, but I carry some days that the program does not cause me problem.

The Y was not problem of the version of the codec right now than that the tapeworm well installed and of correct form.

Link to comment
Share on other sites

Text translated by a program.

 

Exact, but the curious the fact is that was working perfectly without the least problem and without having that he does what he indicates in the after that you have indicated me ( although I have found it difficult to understand it for problems with the idiom, although he may translate it ). It has stopped working thus having nothing else to say. Also it occurs in imagery but not always, only sometimes. Besides something else, another EMC program has 9 with the same problem, than exactly the fact is that he remains of indefinite manner examining the videos to see if they are apt for the project. I believe that the problem can be other, so that I am going to uninstall to uninstall so much the program like the codec and erasing temporary files and doing a cleanliness of the record. After I am going to install everything to it again. I right now will make a comment to you as everything goes for me. Thank you very much for your comment:- )

Buena suerte! :)

Link to comment
Share on other sites

TEXT ENGLISH

=========

 

First thing a greeting to all the personnel :)

 

He was working perfectly with the VideoWave 9 until a unforeseen problem happened unexpectedly to me, works out than when I give To Add the option Photo video I am heading for the folder of videos ( the videos are AVI ) the program remains of indefinite manner examining them to check if they come from format once the program was held good for, the same thing happens to me with photos.

 

DivX since I have checked is not the codec's problem than uninstalling and installing of new certain amount the program like the codec I stick at the problems.

 

That it has occurred ?, Any possible solution?.

 

Many thanks in advance :)

 

 

TEXT SPANISH

=========

Antes de todo un saludo a todo el personal :)

 

Estaba trabajando perfectamente con el VideoWave 9 hasta que me surgió un problema imprevisto,resulta que cuando le doy a la opcion "Agregar foto/video" me dirijo a la carpeta de los videos (son videos AVI(DivX) el programa se queda de manera indefinida analizándolos para comprobar si son de formato valido para el programa,lo mismo me ocurre con las fotos.

 

No es problema del codec DivX ya que he comprobado que desinstalando e instalando de nuevo tanto el programa como el codec sigo con los problemas.

 

¿Que ha ocurrido?, ¿Alguna posible solución?.

 

Muchas gracias de antemano :)

It sounds like you are having problems adding DivX AVI files to a project. If that is correct, maybe this thread will help you:

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=8841

Link to comment
Share on other sites

Buena suerte! :)

 

TEXT TRANSLATED BY A PROGRAM.

 

I have accomplished all that had made a comment, have uninstalled the codec DivX and also all program EMC 9, I have erased temporary files and I have accomplished a deep cleanliness in the Windows's record. After all this I have installed only EMC 9 with the codec's version that comes with the same, I have accomplished a test with the VideoWave and I stick at the problem. After I have installed the codec DivX and I have returned to the Videowave and the problem persists . I have taken out the conclusion that the problem is not the codec neither accomplishing what he indicates the after that you have indicated me since I did not have to accomplish the first time that he install EMC that that he indicates the after, simply I have erased the codec divxdec.ax and I have copied the card index divxDec.ax, after he could utilize the original codec in another programs and the one that comes with EMC with the VideoWave. And on imagery, because sometimes he causes problem problems the Videowave and other times no, although he does not hit problems with imagery with the PhotoSuite. My final conclusion the fact is that the Videowave has some problem or he is something than him this affecting and the truth than no himself than puede being .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...