Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Motion Menu Troubles


Atomicgal

Question

Hi -

I have been using DVDit software for a long time now. Recently I upgraded to ProHD and now I have encountered an odd problem.

The motion menus I create now have a strange problem - the logo for my company appears to be jagged on the menus now. I have used these same motion menus in many of my past projects with no problems.

So I went through a series of troubleshooting measures:

 

I render using an

Animation codec -

lower fields 1st -

29.97frames (I am still doing standard def since a lot of my clients don't have BlueRay DVD players yet)

Custom size - 768x576 D1/DV NTSC (0.9) 4to3 locked

Final output is a .mov

 

1st - Changed my render from Lower fields 1st to Upper fields 1st (No help)

2nd - Changed my render to No fields (No help)

3rd - Changed the aspect ratio of the project to 720 x 520 square pixels 4:3 ratio locked (No help)

4th - Made sure our logo was broadcast legal (Still no help)

5th - viewed the menu with no buttons.... viola it plays just like it should. Place a button onto the menu again just my logo looks jagged again.

6th - Changed the aspect ratio of the project to 720 x 480 (No help)

 

So I am out of ideas and I have no idea what the problem is. It's starting to frustrate me beyond belief and I am just about ready to ask for a refund...

 

Any help would be greatly appreciated

Thanks

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...