Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 22 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

stringref:albumbrowser.Unableto load


sanart

Question

:blink:

Help me! This is what comes up when I try to add picture while creating a slide show. I don't know what it means or what to do! stringref:albumbrowser.Unable to load. I only have the choice of checking okay!

If anyone can help, email me

(Deleted)

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

:blink:

Help me! This is what comes up when I try to add picture while creating a slide show. I don't know what it means or what to do! stringref:albumbrowser.Unable to load. I only have the choice of checking okay!

If anyone can help, email me

(Deleted)

 

If someone wants to send you information, they can use the pm (personal message) facility. That can be reached by clicking on your name and then select send personal message. If you post your address, spam robots will pick it up and you'll get a lot more than you are already getting.

 

There are at least four applications for making a slide show; in addition, there are millions of computer set ups each with slightly different loaded software. You'll have to provide us more information in order to trouble shoot.

 

Do you have EMC 9? What application are you using to make your slide show VideoWave? Where are your image files saved? What format are they? Please explain as fully as possible. Add your computer specs to your signature using the My Controls link at the top of the page.

 

Is this a new problem or have you always had it. If always, did you have your anti-virus off during the install? Check for malware and defrag your hard drive. How much free space do you have on your hard drive?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...