Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
phildecube

"No drive selected" in SonicDigitalMedia LE v7

Question

Bought a Dell a while back, and it came bundled with Sonic DigitalMedia LE v7... but no installation disk for same.

 

I have in the past been able to burn CDs/DVDs without issue.

 

Recently, though, DigitalMedia is reporting that there is no burner. And I can't find where one can "tell" it what drive is the burner.

 

THoughts (other than, "dude, your screwed")???

 

WinXP, SP2, all OS patches, hotfixes, etc. are up to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Bought a Dell a while back, and it came bundled with Sonic DigitalMedia LE v7... but no installation disk for same.

 

I have in the past been able to burn CDs/DVDs without issue.

 

Recently, though, DigitalMedia is reporting that there is no burner. And I can't find where one can "tell" it what drive is the burner.

 

THoughts (other than, "dude, your screwed")???

 

WinXP, SP2, all OS patches, hotfixes, etc. are up to date.

Well you could try the pxengine update noted in this KB article for that problem. Or it is possible you installed an OS update like IE 7 or WMP 11. Both of those have been known to cause many problems. If you do have them installed, try removing them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×