Jump to content
  • 0

Problem with writing one disk


Michelle_s

Question

Hello everyone. I'm having problem writing a disk that I have designed. It seems to write okay, but will not load or other discs that I have written a loading perfectly this disk has the following on the main menu to submenus and a second submenu hairs to submenus, could this be the problem. Or could it be the video clips themselves, causing the problem I have tried to make this disk 5 times now

 

Thanks in advance Michelle

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Hello everyone. I'm having problem writing a disk that I have designed. It seems to write okay, but will not load or other discs that I have written a loading perfectly this disk has the following on the main menu to submenus and a second submenu hairs to submenus, could this be the problem. Or could it be the video clips themselves, causing the problem I have tried to make this disk 5 times now

Thanks in advance Michelle

 

Huh? Are you making a comment on my hairline?

 

I'm not sure what you are trying to do and what application let alone version you are using? Come back and make smaller sentences. Since you have had no responses, I guess I'm not the only one confused. :huh:

 

No matter what, that video card may be giving you problems. Make sure that you are running in software render mode. Are you doing audio, video or data?

 

I know you have a navigation problem but I'm not sure I know what you are doing. If it is Navigation and you are suing EMC 9 , there is a function to change navigation to what you want.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...