Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Software Registration


kissfan101

Question

Every time I start the Roxio EMC8 software the product registration window pops up. I check "Don't show me this again" and hit OK. The welcome screen opens for me to choose an application. Every time I choose an application the product registration window comes up again. I check "Don't show me this again" and hit OK.

 

I have tried several times to register when the product registration window pops up, and it tells me I've registered, but it comes back every time I start the program.

 

When I log into MyRoxio page, it shows that my software is already registered.

 

How do I stop this minor annoyance from continuing??

 

 

 

This is a repost from the old board. I was told there was a registry fix for this but it was never posted.

 

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

My problem is when I try to register it says there is no internet conection even though I am on line in explorer and everything else, Roxio can't find the connection, I get an error message that there is a problem with F:\ 4c0c9.nsi F being the drive I installed Ver 9 on.

 

 

I have the same problem. Renaming the file didn't work. (when I renamed it, then it didn't pop up, but it also wouldn't do any checking for updates either). I re-installed the software and that didn't work either. I installed the software into the D: directory, so not sure if that makes any difference. Any help is appreciated.

 

Thanks, Carl

Link to comment
Share on other sites

Every time I start the Roxio EMC8 software the product registration window pops up. I check "Don't show me this again" and hit OK. The welcome screen opens for me to choose an application. Every time I choose an application the product registration window comes up again. I check "Don't show me this again" and hit OK.

 

I have tried several times to register when the product registration window pops up, and it tells me I've registered, but it comes back every time I start the program.

 

When I log into MyRoxio page, it shows that my software is already registered.

 

How do I stop this minor annoyance from continuing??

This is a repost from the old board. I was told there was a registry fix for this but it was never posted.

Thanks

 

 

It' a bug. I had the same problem. Cancel or rename the "SonicLicenseManager.dll" located in C:\Program files\common files\Roxio Shared\DLLShared

Link to comment
Share on other sites

I have the same problem. Renaming the file didn't work. (when I renamed it, then it didn't pop up, but it also wouldn't do any checking for updates either). I re-installed the software and that didn't work either. I installed the software into the D: directory, so not sure if that makes any difference. Any help is appreciated.

 

Thanks, Carl

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...