Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 14 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Did Fresh Install - Now My CD Key Not Recognized


edaleks

Question

I have the same activation problems with the MPEG-2 module everyone here complains about. I tried the manual install with my modem off, but never got a dialog box that gave me that option. I then did a clean (un)install in accord with Document 000086CR on the Roxio Knowledgebase.

 

I just tried to reinstall EMC9, but now the install program will not recognize my CD Key. I could use some good advice.

 

Thanks,

Ed

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

I have the same activation problems with the MPEG-2 module everyone here complains about. I tried the manual install with my modem off, but never got a dialog box that gave me that option. I then did a clean (un)install in accord with Document 000086CR on the Roxio Knowledgebase.

 

I just tried to reinstall EMC9, but now the install program will not recognize my CD Key. I could use some good advice.

 

Thanks,

Ed

See this thread.

Link to comment
Share on other sites

See this thread.

I had the same problem but when I tried to extract the files my Norton AV notifications went off and identified it as a Trojan. So I couln't use it. Sure I could turn off Norton but, right now, I'm so sick of Roxio and Sonic software that it might well BE a trojan. Who knows...I don't think they do! :angry:

Link to comment
Share on other sites

Norton flags that as a Trojan because it's designed to make specific registry changes. This is a 'false positive' as it's actually MEANT to take out registry entries relating to Sonic/Roxio that cause the problem of the 'incorrect key'

 

You will have to disable Norton during the download and installation, then reactivate the AV

Link to comment
Share on other sites

Norton flags that as a Trojan because it's designed to make specific registry changes. This is a 'false positive' as it's actually MEANT to take out registry entries relating to Sonic/Roxio that cause the problem of the 'incorrect key'

 

You will have to disable Norton during the download and installation, then reactivate the AV

OK, I have HAD it! I disabled Norton and loaded the patch so that the 'squeeky' clean install could proceed. After everything gets installed...no change...same problem with MPEG-2 activation: "No permission - Bad Installation"

Roxio has lost me as a customer. I won't be getting Creator 10 and I doubt if I'll keep Creator 9 installed at all. It is more trouble than it is worth.

Link to comment
Share on other sites

I think it could be the Norton... what version of Norton do you have? Norton Anti-Virus 2007? or something else? have you tried to install in a new account?

I have Norton 2007 but, it doesn't reaqlly matter but I have decided not to re-install Roxio 9 at all. I have moved to a competitor's product which has given absolutely no problems interfering with other software on my machine or with the Vista operating system.

I'm done! B)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...