Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online

TrackWriter error—wait failed


Recommended Posts

so i updated my Easy CD and DVD Creator 6 with the the following patch pxengine2_08_40d and now i get "TrackWriter error—wait failed" on only one of my two drives. No probs with the other using the same media.

 

Never had problems before and i can burn on the same drive un evented with WMP.

 

I've even installed a new burner but no change.

 

any body have any ideas.

 

I've read all of the cleaning the lens ideas and don't think that the right fix.

 

HELP?

 

Thanks

 

Denis

Link to comment
Share on other sites

so i updated my Easy CD and DVD Creator 6 with the the following patch pxengine2_08_40d and now i get "TrackWriter error—wait failed" on only one of my two drives. No probs with the other using the same media.

 

Never had problems before and i can burn on the same drive un evented with WMP.

 

I've even installed a new burner but no change.

 

any body have any ideas.

 

I've read all of the cleaning the lens ideas and don't think that the right fix.

 

HELP?

 

Thanks

 

Denis

 

Have you tried different brand(s)of media.

Link to comment
Share on other sites

Have you tried different brand(s)of media.

 

thanks for the tip but the media works fine with Win Meda player and in the other drive that deos work?

 

I think the issuse lies in the patch.

 

Thanks

 

Denis

Link to comment
Share on other sites

I'm curious as to why you installed the patch if the suite was working.

 

Perhaps if you do a clean uninstall and re-install, this time leaving the patch out, it may work.

 

Hello

 

When i do that i get the no drives message then on goes the patch so its was a must have.

 

Here's the kicker:

1 I can copy to and from the drive that has the issuse with disc copier

2 I can play back unevented and transfer music from the drive

3 and windows media player works just fine burning etc. on the drive.

 

confused? me too.

Link to comment
Share on other sites

Both Internet Explorer 7 and Windows Media Player 11 are known to "break" Roxio Version 6, 7, 7.5, and 8 because of changes made deep within the Opearting System.

 

Turn back to IE 6 and WinPlayer 10 and that should solve your problems.

 

Lynn

Link to comment
Share on other sites

Yes a long time ago?

 

Whats the logic?

 

The logic is that they both wreck Roxio suites up to and including EMC8 (and also cause problems on EMC9).

 

Both were designed for Vista and make fundamental changes to the XP OS kernel

Link to comment
Share on other sites

The logic is that they both wreck Roxio suites up to and including EMC8 (and also cause problems on EMC9).

 

Both were designed for Vista and make fundamental changes to the XP OS kernel

 

 

I'll give it a shot

Link to comment
Share on other sites

The logic is that they both wreck Roxio suites up to and including EMC8 (and also cause problems on EMC9).

 

Both were designed for Vista and make fundamental changes to the XP OS kernel

 

 

Nope no luck.......any more ideas? <_<

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...