Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

DivXDec.ax


egoss

Question

Like many people I'm trying to get EMC 9 running under Vista to recognize avi files. Several referances instruct to repair or re-install the application to get the file DivXDec.ax to show up in Windows/System 32. After several days and several attempts DivXDec.ax just won't come of hiding (yes-I removed divxdec.ax first)!

 

How can I get my hands on this file so I can finally start using EMC 9?

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

Send me your email in a private message and I'll send you the file.

 

Hi Beerman

I am having the same problems as a few other are that you responded to. i.e. for the life of me i cant get the DivXDec.ax no matter how I try

can you please help

Link to comment
Share on other sites

Hi Beerman

I am having the same problems as a few other are that you responded to. i.e. for the life of me i cant get the DivXDec.ax no matter how I try

can you please help

 

If you have the full version of Roxio, send me your email address and I'll send you the files you need. You can follow the instructions posted here.

Link to comment
Share on other sites

I seem to be having the same issues as everyone else. I have Roxio MyDVD 9.0 and whenever I try to take an .avi file there is a red X that will not let me use the file. I have tried to repair the problem but it does not work and the only file is the divxdec.avi the other one is not present. I have been struggling at this for weeks and have no clue what to do. Can anyone help?

Link to comment
Share on other sites

I seem to be having the same issues as everyone else. I have Roxio MyDVD 9.0 and whenever I try to take an .avi file there is a red X that will not let me use the file. I have tried to repair the problem but it does not work and the only file is the divxdec.avi the other one is not present. I have been struggling at this for weeks and have no clue what to do. Can anyone help?

 

Send me a private message with your email address and I will send you the file you need in order to fix according to the pinned post.

Link to comment
Share on other sites

Like many people I'm trying to get EMC 9 running under Vista to recognize avi files. Several referances instruct to repair or re-install the application to get the file DivXDec.ax to show up in Windows/System 32. After several days and several attempts DivXDec.ax just won't come of hiding (yes-I removed divxdec.ax first)!

 

How can I get my hands on this file so I can finally start using EMC 9?

Send me your email in a private message and I'll send you the file.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...