Jump to content
  • 0

Help EMC 9 Won't burn


digitalizatt

Question

I read the other post on this topic and thought I would start my own. I used to burn dvd slideshows and ISO files from my photo slideshows with such ease on creator 7. Now on 9, I use the slideshow creator and after creating the project and choosing burn to disc, I try to render an ISO for easy disc copying and it freezes at 0%

 

Here are my specs

 

Gateway GT5228

AMD Athlon 64 X2 Dual

Core Processor 4200

2.21 GHZ, 1.87 GB RAM

 

NVIDIA GeForce 6100

 

 

My question is what do I do from here, I went to the general burning issues and managed my computer, but when I go to Removable Storage I get the following error.

 

"This service cannot be started. Either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it."

 

So I try to choose connect and it gives me the same error.

 

So what do I do to try that solution, and my next question, is how in the world do I find my nvidia driver update? I tried looking on Nvidia.com and googling the driver but couldn't find it, PLEASE HELP, I just want to be able to render ISO's and be able to burn photo slideshows. Thanks

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

You don't say what your OS is, so I'll guess that it's W2K or XP for now. Just go to Nvidia's site and download the latest driver here. Make sure you read and follow the Installation Hints link. That should take care of the 0% progress.

Link to comment
Share on other sites

You don't say what your OS is, so I'll guess that it's W2K or XP for now. Just go to Nvidia's site and download the latest driver here. Make sure you read and follow the Installation Hints link. That should take care of the 0% progress.

 

 

YES!!! VICTORY, finally after hours of tinkering around, downloading the video driver from nvidia fixed the problem, thanks :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...