Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

VideoWave question


Mattmp36

Question

I have a question regarding VideoWave 9. I have just made a movie with multiple clips. Between a few of the clips there are transitions and a few without. The ones without transitions seem to lag between scene changes. There is a noticeable pause and no sound between clips. I want the clips to flow together smoothly instead of these short pauses, without the use of transitions. How can I do that? Thank you!

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

Is this happening while you preview it in Videowave OR after you've already outputted (is that a word??) your production?? Sometimes the preview in Videowave doesn't flow as nicely as it will once you've outputted your final product.

 

RCD74

It does that while preview and once I output it. Should I have clicked normalize audio during the output screen?

Link to comment
Share on other sites

Guest RCD74
It does that while preview and once I output it. Should I have clicked normalize audio during the output screen?

 

Hmm, I am REALLY a newbie here and thought that might be a solution to your problem. Have you updated your drivers for your video card?? That can usually solve output problems. Again, you are better off waiting for a reply from one of the gurus - they know much more than me!! Sorry I can't be of more help.

 

RCD74

Link to comment
Share on other sites

Guest RCD74
I have a question regarding VideoWave 9. I have just made a movie with multiple clips. Between a few of the clips there are transitions and a few without. The ones without transitions seem to lag between scene changes. There is a noticeable pause and no sound between clips. I want the clips to flow together smoothly instead of these short pauses, without the use of transitions. How can I do that? Thank you!

 

Is this happening while you preview it in Videowave OR after you've already outputted (is that a word??) your production?? Sometimes the preview in Videowave doesn't flow as nicely as it will once you've outputted your final product.

 

RCD74

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...