Jump to content
  • 0
pgustafs

audio/playback choppy and stuttering

Question

when previewing my captured movies in the editing tool, the video and audio is choppy and stuttering. i'm running media creator 9, and using a top end dual core machine w/2 gig ram w/vista. you'd think this industry has matured to a point where this stuff should be "smooth as silk". whatsup with this???

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
when previewing my captured movies in the editing tool, the video and audio is choppy and stuttering.

Don't know what formats you're using or anything, but if it helps Vista threw a kink in audio driver software -- it might help making sure the latest drivers are installed.

 

" i'm running media creator 9, and using a top end dual core machine w/2 gig ram w/vista. you'd think this industry has matured to a point where this stuff should be "smooth as silk". whatsup with this???"

 

Actually... check out the places the pro's & semi-pro's hang out... They mostly have stayed away from Vista for production work, and *might* just play with it to learn Vista, see what works, that sort of thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×