Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online

No Default Recorder


JStreet

Recommended Posts

I have version 6 and I installed a DVD burner now it will not recognize either my CD Burner which it use to or my new one. I did a uninstall and reinstall. Did my updates and only the Drag to Disc recognizes my buners? I have the latest updates on both burners so I am stumped as to why this will not work.

Link to comment
Share on other sites

I have version 6 and I installed a DVD burner now it will not recognize either my CD Burner which it use to or my new one. I did a uninstall and reinstall. Did my updates and only the Drag to Disc recognizes my buners? I have the latest updates on both burners so I am stumped as to why this will not work.

Try this: PxEngine

Link to comment
Share on other sites

It would appear that what you encountered was the common XP problem of 'opps I lost the drives again'

 

You will suffer from "version shock"! No program worked like V6, it was one of a kind…

 

In all subsequent versions, you do your editing in VideoWave. MyDVD is used to only to build the menu interface for the burned DVD.

 

It is far, far better this way but it is a brick wall unless you are expecting it.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

I have the same problem Windows see the DVD but Roxio says no recorder.

I tried Pxengine, but when I try to run I get:

Unable to write to the current directory. I tried to move to other directories, but same message.

I have XP Media Center and there is only one user account, with administrator permission.

Thanks for any help.

Kim

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
It worked thank you so much. I was going to be very disappointed if I could no longer use my Roxio and will now definetely think of getting a new version because I have enjoyed my Version 6.

 

 

Had the same problem in that my Sony Optiarc AD-7170 did not register as my default recorder. I tried the fixes listed by Roxio but no go there too. The PxEngine did the trick in a flash! Thanks a bunch!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...