Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
bbrook5828

dao.msi

Question

Worked for me, I have an ATI Radeon 9550

 

 

 

(frankcolella @ Feb 17 2006, 05:11 AM)

 

1- Unregister it by typing this at the command line-

regsvr32 /u "c:\program files\common files\microsoft shared\dao\dao360.dll"

 

then.

2- Register it:

regsvr32 "c:\program files\common files\microsoft shared\dao\dao360.dll"

 

Go to START/RUN then copy and paste the Unregister command in the run box. PRess OK

Do the same with the second command to register.

 

initialize the roxio product you are using.

If this fixes your problem, please post with the video adapter you are using.

This fix so far has worked on all the built by ATI AIW radeon and AVIO cards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Worked for me, I have an ATI Radeon 9550

(frankcolella @ Feb 17 2006, 05:11 AM)

 

1- Unregister it by typing this at the command line-

regsvr32 /u "c:\program files\common files\microsoft shared\dao\dao360.dll"

 

then.

2- Register it:

regsvr32 "c:\program files\common files\microsoft shared\dao\dao360.dll"

 

Go to START/RUN then copy and paste the Unregister command in the run box. PRess OK

Do the same with the second command to register.

 

initialize the roxio product you are using.

If this fixes your problem, please post with the video adapter you are using.

This fix so far has worked on all the built by ATI AIW radeon and AVIO cards.

:) this worked 4 me = ATI RADEON X1600 Series

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×