Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Downloaded EMC 10 install problems


geoffh

Question

* Downloaded both EMC10 & Contents

* Followed all instructions from Roxio to prepare for a "clean install" (previously had version 7 installed).

* Activating the EMC10 installation:

(a) The WinZip self extractor runs for RoxioEMCSuite10_4737GA50R05.exe

(B) The window for "Install Shield Wizard - Install Roxio EMC" appears

© Then a window for "Install Shield Wizard - Installation of NortonGhost" appears

(d) Norton Ghost installs

(e) The window for installing EMC10 remains but no further activity occurs.

 

I assume that somehow an "installation link" for EMC10 is picking up Norton Ghost install by error.

 

Can anyone assist ?

 

(Windows XP + SP2 environment)

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Sounds like the MS installer is picking up the wrong temp file after the extraction.

 

I would make two folders for EMC 10. One for the Program and one for the Content. Then using Winzip or Winrar, extract the downloaded files contents into those folders. Then you should be able to just run the setup.exe from within those folders (program needs to be installed first before content one). I would then keep those (in addition to the file you downloaded) in a safe backup place. Maybe burn them to disc or a second hard drive. that way you'll have them all set if you need to do a re-install or repair at some point.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...