Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

EMC 10 Hangs inside Videowave and MyDVD


B Lars

Question

Here is another problem that sounds similiar to many other.

 

Loaded EMC 10 this morning from DVD with no problems. Able to get into EMC and import videos.

 

However, the system hangs inside VideoWave and MyDVD after bring in video clips and adding effects to video clips. Also hangs when using zoom and pan feature.

 

Also had it hang once with a single video clip in the preview mode with no effects.

 

Requires a hard shutdown (power button) to get out of. CTL ALT DEL doesn't work when hanging.

 

Any suggestions for a novice user??

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Here is another problem that sounds similiar to many other.

 

Loaded EMC 10 this morning from DVD with no problems. Able to get into EMC and import videos.

 

However, the system hangs inside VideoWave and MyDVD after bring in video clips and adding effects to video clips. Also hangs when using zoom and pan feature.

 

Also had it hang once with a single video clip in the preview mode with no effects.

 

Requires a hard shutdown (power button) to get out of. CTL ALT DEL doesn't work when hanging.

 

Any suggestions for a novice user??

 

Most of your problems are probably caused by this

 

HP Pavilion Laptop

AMD Athlon 64 3400+

512 MB DDR SDRAM

100 GB Harddrive

NVIDIA GE Force4 440 Go 64M <---------------------

Windows Media Player 11

 

Make sure the video drivers are up to date and that you have gone to software render by opening Video Wave on the top menu select tools, options and put a dot near software. Try again.

Get the llatest drivers directly from HP. The ones on the nVidia site will not work.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...