Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Recording TIVO shows


HOPE143

Question

:( I just purchased ROXIO Easy Media Creator 10 to allow me to record to DVD shows that I originally recorded on a TIVO DVR Series 2. I tried using EMC10 with a movie that recorded on TNT with TIVO. I edited the movie in "MYDVD" so that it did not have any commericals and then I added chapters to it. I used the preview option and the movie previewed fine...when it was actually burned to a DVD the following problem occured. Half way through the movie the movie/video part continued (like it should) but the audio started over and went back to the beginning of the movie -- the video and audio do not match half way through. Does anyone know how to fix this problem?

 

I have the following on my computer -- it is a HP Pavilion Entertainment PC with an Intel Pentium Dual Core Processor. It has 1041MB Ram -- and a Mobile Intel® 945 GM Express Chipset Family (Chip Type: Intel® GMA 950) and I have DirectX 10 on my computer -- Windows Vista.

 

Please any help would be appreciated...what am I doing wrong.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

There are many that have audio sync problems and there's really no 'fix' for them. There are posts on the forum that mention some ideas to help alleviate the problem and the one most helpful seems to be to split your project into smaller chunks. Use Videowave to remove commercials then split the file into smaller groups.

Personally, I find VideoReDo faster for removing commercials and it does not reencode the file so it's fast. It's not free but if you do this often, it's worth the money. The completed files work perfectly well in MyDVD.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...