Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

BOT3 not adapting to screen resolution


Mark from Montana

Question

Hi -

I've just installed a new download of BackOnTrackSuite 3, and restarted.

 

When I open the program, it is too large for the screen, and I can only see a few letters of the menu. I can't see a minimizer or window closing button. This is the same even when I use another screen resolution.

I'm using windows xp, screen resolution 800x600 32 bit.

 

Any help would be appreciated. I can't seem to open a web ticket on it.

Thanks,

Mark

 

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

Thanks, Larry.

That's the first thing I tried. It didn't work.

Mark

 

Chances are, since it uses the same Home App interface as their EMC 10 product, you need to set your screen resolution to be at least 1024 x 768. I don't see anything listed in the sys req for display properties for BOT, but that would be the first thing I would try.

 

Link to comment
Share on other sites

Thanks, Larry.

That's the first thing I tried. It didn't work.

Mark

 

 

I was finally able to open a repair ticket, and this is where we ended up:

 

"Open Back on Track

Right click on Roxio BackOnTrack in your Taskbar and choose Maximize.

You will need to keep your resolution at or above 1024x768 in order to view the entire window."

 

This is simple & works. And it works with 800 x 600, which I prefer.

Mark

 

 

Link to comment
Share on other sites

Chances are, since it uses the same Home App interface as their EMC 10 product, you need to set your screen resolution to be at least 1024 x 768. I don't see anything listed in the sys req for display properties for BOT, but that would be the first thing I would try.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...