Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 16 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Can't Get Audio Background


dhussell

Question

Sorry - posted this is EMC8 by mistake, when I wanted EMC7.5....

 

I am creating a dvd but am having trouble adding audio background. When I search in My Music for appropriate music I find that some files will play but others won't. In Browser File I open one folder and the tracks are listed and will play. I open another and I get a blank screen - just the title of the track in the Look In window. Yet that track plays fine in Windows Media Player. Would appreciate some help. Many thanks

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Sorry - posted this is EMC8 by mistake, when I wanted EMC7.5....

 

I am creating a dvd but am having trouble adding audio background. When I search in My Music for appropriate music I find that some files will play but others won't. In Browser File I open one folder and the tracks are listed and will play. I open another and I get a blank screen - just the title of the track in the Look In window. Yet that track plays fine in Windows Media Player. Would appreciate some help. Many thanks

 

You could try converting the ones that don't work, to the same format as the ones that do work. If they are .wav files, then maybe the bitrate is wrong on some of them.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...